MOS HARRO SE …!

MOS HARRO SE …!

0 747

– Në mendjemadhësi ka bukuri, mirëpo modestia është edhe më e bukur.

– Në gënjeshtër ka shpëtim, mirëpo sinqeriteti është më shpëtues.

– E kota mundet të mbetet, mirëpo e drejta mbetet përgjithmonë.

– Në pasuri ka fuqi, mirëpo thjeshtësia dhe të kënaqurit me pak është thesar i cili nuk humbet.

– Në epshe ka kënaqësi, mirëpo në virtytshmëri ka ëmbëlsi e cila nuk harrohet.

– Në të folurit ka njoftim dhe retorikë, mirëpo në heshtje ka edhe më shumë urtësi.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Burimi: albislam.com

GJITHASHTU NË ALBISLAM

0 283