MOS U ANKO ..!!

MOS U ANKO ..!!

0 589

I verbëri shpreson … ta sheh botën.

I shurdhëri shpreson … t’i dëgjon zërat.

I palëvizshmi shpreson … të ecën.

Memeci shpreson … t’i thotë disa fjalë.

Kurse, ti …

sheh ..

dëgjon …

ecën …

dhe fol …

Për këtë arsye mos u anko, po thuaj: Elhamdulilah.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Burimi: albislam.com

 

GJITHASHTU NË ALBISLAM

0 238

0 259