PROJEKTI I KURBANËVE 2017

PROJEKTI I KURBANËVE 2017

0 425

Q.K. ALBISLAM e realizoi me sukses projektin e kurbanëve me rastin e Kurban Bajramit per vitin 2017.

Përzgjedhja e kurbanëve, therja e tyre u bë në menyrë profesionale, në ambiente të pastra, siç kërkohet sipsas standardeve higjienike. Më pas u bë edhe shpërndarja e mishit tek të varfërit dhe nevojtarët në qytetin e Shkupit dhe fshatrat në rajonin e Shkupit.

Ne si shoqatë shprehim falënderim tek të gjithë ata që ishin me ne në këtë projekt, duke filluar nga donatorët e deri tek aktivistët, duke e lutur Allahun e Lartmadhëruar që sakrificat e tyre t’ua pranon, e t’i shpërblejë për mundin e dhënë.

DSC_0525

DSC_0597

GJITHASHTU NË ALBISLAM