TRI GJËRA …!

TRI GJËRA …!

0 143

Tre gjëra nuk njihen përpos se në tre raste:

1. Nuk njihet bamirësia përpos se në vështirësi.

2. Nuk njihet trimëria përpos se në luftë.

3. Nuk njihet butësia përpos se në gjendje nervoze.

Poeti thotë:

Nuk njihet butësia kur je në gjendje të rahatshme dhe kur je i qetë

Por, butësia yte njihet atëherë kur ti je nervoz dhe nuk je i qetë

Gjithashtu, poeti thotë:

Jeto sa të duash, por dije se një ditë do të vdesësh. Duaje kë të duash, por dije se një ditë do të ndahesh nga ai. Vepro çfarë të duash, por dije se një do të takohesh me ato!

Nga arabishtja: Suad B. Shabani

Burimi: albislam.com

GJITHASHTU NË ALBISLAM

0 314

0 440

NUK KA KOMENTE

KOMENTO