VIDEO E DITËS

HUTBE

0 297
O ju besimtarë, Allahu i Madhëruar ka thënë:  سُبۡحَٰنَ ٱلَّذِيٓ أَسۡرَىٰ بِعَبۡدِهِۦ لَيۡلٗا مِّنَ ٱلۡمَسۡجِدِ ٱلۡحَرَامِ إِلَى ٱلۡمَسۡجِدِ ٱلۡأَقۡصَا ٱلَّذِي بَٰرَكۡنَا حَوۡلَهُۥ لِنُرِيَهُۥ مِنۡ ءَايَٰتِنَآۚ...

0 1987
O ju besimtarë, Allahu i Mamdhëruar ka thënë në librin e tij Famëlartë: “Të mjerët ata që mangu masin e peshojnë. Ata që kur matin...

ZGJODHËM PËR JU

0 61
Robi duhet të ketë kohë të caktuar që vetmohet me veten tij, në lutje, dhikër, namaz, meditim, llogaritjen e vetes, përmirësimin e zemrës dhe...

0 310
Shtëpi të lumtura janë ato shtëpi të ngritura mbi parimin e thjeshtësisë, larg ngarkesave të ndryshme. Aty realizohen të drejtat e çdonjërit, ju kushtohet...

GRUAJA DHE FAMILJA

0 1502
Motër muslimane: Sikurse gjinia mashkullore edhe prej teje kërkohet që të shfrytëzosh muajin e bekuar, për dobitë që ti i përfiton për vete dhe familjen...

0 1437
Dijetari i njohur, Muhamed ibn Salih Uthejmin, Allahu e mëshiroftë ka thënë: “Lejohet që gratë të prezentojnë në namazin e teravive, poqëse nuk shkaktojnë...

ILMIHALI

0 13
HADITHI: Ebu Dherri, Allahu qoftë i kënaqur prej tij, përcjell se i dërguari i Allahut, paqja dhe bekimi i Allahut qoftë mbi të, ka thënë:...

0 441
Fortësia dhe Butësia (الشِّدة و الرَّخاَوَةِ). Trashësia dhe Hollësia (الإِسْتِعْلاَءُ و الإِسْتِقاَل). Përsëritja (التَّكْراَرُ). Fishkëllima (الصَّفِيرُ). Kalkaleja (القَلْقَلَةُ).  Fortësia dhe Butësia (الشِّدة و الرَّخاَوَةِ) 1.E Fortë:...

NA NDIQNI NË